Tidsbokning

tidsbokning-prodob

Nu är däcksäsongen snart i full fart och det är god tid att börja tänka på hur däcken ser ut. Ni kanske behöver nya däck eller bara få svar på en fråga om dina däck. Kontakta oss på info@prodob.se eller 08-41040067 så hjälper vi er gärna.

Här kan du boka tid för hjulskifte, balansering, montering av lösa däck. Ni ser alltid vilka tider vi har lediga samt att ni kan välja att få en påminnelse via sms eller mail. Vi gör detta för att vi lättare ska kunna planera vårt arbete och minimera väntetiderna för alla våra kunder.

Vi kommer fortfarande att ha ett begränsat antal ”DROP-IN” tider, och självklart så hjälper vi er så fort som möjligt när ni är här.

Viktigt inför besöket

Tänk på att alltid lägga fram ev. fälglås.
vet du inte om du har något? Fråga oss innan du kör in i verkstaden.

Boka tid här

Slide HP och Kenneth skottar i foppa - tecknad illustration för Prodobs vinterkampanj Självklart inte! Hur sköna dom än är på sommaren så funkar det inte i snö.

Kom in till oss så fixar vi rätt sulor för vinterlag.
HP och Kenneth skottar i foppa - tecknad illustration för Prodobs vinterkampanj Skottar du snö i foppa?
Slide Tecknad karikatyr på HP och Kenneth - Our name is Dob…ProDob Kom in till oss och snacka däck i alla storlekar Our name is Dob…ProDob
Kom in till oss och snacka däck i alla storlekar
Tecknad karikatyr på HP och Kenneth - Our name is Dob…ProDob Kom in till oss och snacka däck i alla storlekar
Slide Hårsmån från diket, karikatyr på HP och Kenneth från Prodob Kom in till oss så ser vi till att din säkerhet inte hänger på håret. Hårsmån från diket, karikatyr på HP och Kenneth från Prodob Hårsmån från diket! Slide Överlägsen service! illustrativ karikatyr på HP och Kenneth på Prodob Snofsa till din service. Husbilar,
Von Volvo eller fröken Ford,
oavsett åkdon är alla storlekar
och modeller välkomna!
Överlägsen service! illustrativ karikatyr på HP och Kenneth på Prodob Överlägsen service!
Slide Karikatyr på HP som blivit klippt av Kenneth Bara 3 mm kvar? Karikatyr på HP som blivit klippt av Kenneth Vinterdäck med bra mönsterdjup!
Vi på Däckteam hjälper dig med din nya look!

Ni hittar oss också på sociala medier

08 – 410 400 67