Nitrogen

Slide Med Nitrogen istället för vanlig luft i däcken, så sparar du både pengar och miljö> Tecknad karikatyr på HP och Kenneth om att ha rätt lufttryck i däcken - Kom hit så blåser vi dig! När du köper nya däck hos oss ser vi alltid till att de har rätt lufttryck! Kom hit så blåser vi dig! Tecknad karikatyr på HP och Kenneth om att ha rätt lufttryck i däcken - Kom hit så blåser vi dig! När du köper nya däck hos oss ser vi alltid till att de har rätt lufttryck!

Nitrogen

är detsamma som kvävgas (N2). Genom att fylla däcken med nitrogen istället för vanlig luft kan du spara pengar samtidigt som du minskar påverkan på miljön. Tack vare nitrogen är det enklare att hålla rätt tryck i däcken vilket i sin tur minskar bensinförbrukningen avsevärt och på så vis göra såväl plånboken som naturen en tjänst. Du kan öka däckens livslängd med upp till 25 procent.

Rätt tryck under längre tid

Sex av tio bilar i Sverige kör omkring med för lågt lufttryck i däcken.

Förutom att det kostar den enskilde bilägaren mycket i form av ökat däckslitage och ökad bränsleförbrukning ökar även utsläppen av koldioxid i onödan. Idag kör många privatbilister, åkerier och bussbolag på nitrogenfyllda däck.

För miljöns skull behöver det bli många fler.

Fördelar med Nitrogen i däcken

  • Ökar livslängden på dina däck med upp till 25%
  • Sänker bränsleförbrukningen med upp till 5%
  • Minskar risken för däckhaveri
  • Minskar risken för rost och korrosion på fälgen
  • Är ofarlig och miljövänlig

Ni hittar oss också på sociala medier

08 – 410 400 67