TPMS

Slide HP och Kenneth skottar i foppa - tecknad illustration för Prodobs vinterkampanj Självklart inte! Hur sköna dom än är på sommaren så funkar det inte i snö.

Kom in till oss så fixar vi rätt sulor för vinterlag.
HP och Kenneth skottar i foppa - tecknad illustration för Prodobs vinterkampanj Skottar du snö i foppa?
Slide Tecknad karikatyr på HP och Kenneth - Our name is Dob…ProDob Kom in till oss och snacka däck i alla storlekar Our name is Dob…ProDob
Kom in till oss och snacka däck i alla storlekar
Tecknad karikatyr på HP och Kenneth - Our name is Dob…ProDob Kom in till oss och snacka däck i alla storlekar
Slide Hårsmån från diket, karikatyr på HP och Kenneth från Prodob Kom in till oss så ser vi till att din säkerhet inte hänger på håret. Hårsmån från diket, karikatyr på HP och Kenneth från Prodob Hårsmån från diket! Slide Överlägsen service! illustrativ karikatyr på HP och Kenneth på Prodob Snofsa till din service. Husbilar,
Von Volvo eller fröken Ford,
oavsett åkdon är alla storlekar
och modeller välkomna!
Överlägsen service! illustrativ karikatyr på HP och Kenneth på Prodob Överlägsen service!
Slide Karikatyr på HP som blivit klippt av Kenneth Bara 3 mm kvar? Karikatyr på HP som blivit klippt av Kenneth Vinterdäck med bra mönsterdjup!
Vi på Däckteam hjälper dig med din nya look!

TPMS står för Tyre Pressure Monitoring System och är ett system som blir allt vanligare i nya bilar. TPMS är ett däcklufttrycksövervakningssystem som sänder information om lufttrycket i däcken till föraren under körning.

Så säger regelverket om TPMS

Direktivet om TPMS kommer från EU och trädde i kraft 1 november 2012 och gäller alla nya europeiska bilmodeller. Från och med november 2014 skall alla nya nytillverkade bilar ha TPMS-systemet. Reglerna gäller för personbilar med en totalvikt på högst 3 500 kg avsedda för persontransporter med max nio sittplatser (fordonskategori M1). Direktivet är ett led i att få ner utsläppen från trafiken och samtidigt spara pengar för den enskilde föraren genom minskat däckslitage och lägre bränsleförbrukning tack vare rätt lufttryck i däcken. Våra Däckteamverkstäder har utrustats med rätt verktyg och kompetens för att serva dig som kund på ett effektivt sätt vad gäller underhåll och reservdelar till det nya TPMS-systemet.

 

Fördelar med TPMS

  • Mindre bränsleförbrukning
  • Förminskat CO² utsläpp
  • Mindre däckslitage
  • Kortare bromsstäcka
  • Lägre risk för vattenplaning

Ni hittar oss också på sociala medier

08 – 410 400 67